Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Blestemul trecutului" by Mary Jo Putney ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Blestemul trecutului

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Blestemul trecutului
  • Author : Mary Jo Putney
  • Release Date : January 24, 2017
  • Genre: Erotic Romance,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 2446 KB

Description

Pe cât de superbă, pe atât de misterioasă, Diana Lindsay este cea mai dorită È™i cea mai curtată femeie din Londra. Cu toate acestea, Diana doreÈ™te un singur bărbat – un lord bântuit de secrete la fel de dureroase ca È™i ale ei.

Gervase Brandelin, vicontele de St. Aubyn, s-a pus cu totul în slujba țării sale, pentru a-È™i răscumpăra păcatele È™i greÈ™elile tinereÈ›ii. ÃŽn calitate de spion experimentat, se află mereu în pericol, căutând să demaÈ™te duÈ™manii ascunÈ™i ai Angliei. Nimic nu-l poate îndepărta de drumul drept al datoriei sale – până în clipa în care întâlneÈ™te o femeie care îi atinge inima chiar mai mult decât îi ameÈ›eÈ™te simÈ›urile. ÃŽn Diana găseÈ™te căldură È™i speranță – deÈ™i este conÈ™tient că ea nu va putea fi niciodată cu adevărat a lui.

Brusc, cele două jumătăți ale vieÈ›ii lui Gervase – trecutul È™i prezentul – ajung să se unească într-o explozie care spulberă toate secretele È™i amenință să-l despartă de Diana pentru totdeauna. Poate că dragostea i-ar putea aduce împreună – dar mai întâi trebuie să supravieÈ›uiască atacului unui inamic mortal.


Download Books "Blestemul trecutului" PDF ePub Kindle